fbpx

Bemanningsföretag i Malmö

Hitta hit

Bemanning i Malmö

Jobzone har bemannat och rekryterat personal till Skåneregionen sedan 2016. Sedan 1 oktober 2020 kan vi erbjuda våra kunder i en närmare och bättre service från vårt nyöppnade lokalkontor i Malmö.

Välkommen upp till oss på en fika för att prata rekrytering, bemanning eller karriär.

Kontakta oss

Jobzone – en auktoriserad bemanningsbyrå

Vi får gång på gång höra att vi är en bra och trygg arbetsgivare som skapar förutsättningar för att lyckas och trivas i sitt arbete. Ända sen starten har vi strävat mot att vara den bästa arbetsgivaren i branschen eftersom vi tror att människor som trivs presterar bättre. Något som våra höga kund- och medarbetarbetyg visar.

I grunden finns våra kärnvärden och att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det är vår branschorganisation Kompetensföretagen som utfärdar auktorisationen, vilken säkerställer att deras medlemmar arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Bemanning och personaluthyrning i Malmö

På Jobzone arbetar vi enligt konceptet Produktiv bemanning och Hållbar rekrytering som fokuserar på förhållandet mellan varje instoppad krona och vad man får för den. Enkelt beskrivet går det ut på att vi hittar rätt personal till de tjänster vi tillsätter och ger dem rätt förutsättningar att lyckas. Även den bästa personalen behöver få rätt förutsättningar för att snabbt komma in i och kunna utföra sina arbetsuppgifter med effektivitet och kvalitet. Det kan handla om introduktion och utbildning, men också om intresse och motivation.

En policy som vi haft ända sedan starten är att en ny medarbetare eller en medarbetare som kommer till en för honom eller henne ny arbetsplats alltid skall introduceras av någon från Jobzone som varit hos kunden tidigare. Något vi håller hårt på för att skapa trygghet och att våra medarbetare får en bra introduktion då det inte alltid finns tid till detta hos våra kunder.

Vi försöker också tillsammans med våra kunder hitta relevanta mätetal för att våra medarbetare skall veta vad som förväntas av dem. Detta skall naturligtvis tjäna som morot och inte piska. Därför försöker vi alltid hitta incitament för våra medarbetare att trivas, prestera och kunna utvecklas.

Det sista momentet i konceptet är uppföljning. Med korta effektiva uppföljningsmöten enligt en fast mall håller vi koll på att både kund och medarbetare är nöjda med samarbetet och att vi levererar ett förväntat resultat.

Vi erbjuder bemanning i Malmö inom följande yrkesområden

Konsultuthyrning till Malmö med omnejd

Från vårt Malmökontor hyr vi ut och rekryterar personal till hela Skåneregionen.

Varför skall du välja bemanningskonsulter i Malmö från Jobzone?

Bemanningsföretaget Jobzone startades utifrån en tanke om vad som egentligen skapar framgång och lönsamhet. Svaret på det var individen – medarbetarnas kompetens och engagemang parat med arbetsglädje och en vilja att prestera är de komponenter som bidrar till att skapa produktiva och lönsamma bemannings- och rekryteringslösningar.

En tanke som innan 2002 när Jobzone startades kanske inte varit fokus i arbetsgivarnas företagsekonomiska utvecklingsplan. Idag vet vi bättre, och utvecklingen av den tanken har lett fram till att Jobzone idag är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Allt vi gör i vår verksamhet ska bidra till att skapa framgång för individer och organisationer, detta gör vi inom ramen för i samband med detta ska vi dessutom vara branschens bästa arbetsgivare. Dessa två förhållningssätt gör att kunder och medarbetare erhåller ett bemötande som är i absoluta toppklass.

Vi ser oss själva som våra kunders superhjältar bakom kulisserna. Detta genom att underlätta er vardag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi skapar flexibilitet genom att bidra med kunskap och värde när ni inte har möjlighet att rekrytera, samtidigt som vi genererar attraktion gentemot er genom att agera er säljkanal. På så sätt minimerar vi risken och skapar möjligheten på en och samma gång.

Jobb för dig som arbetssökande i Malmö

Hos Jobzone hittar du en seriös arbetsgivare som sätter dig i första rummet. Vår uppgift är att hitta ett jobb till dig där du trivs och kan utvecklas.

När du jobbar hos oss kommer du att få lång erfarenhet på kort tid då du kan få pröva på att jobba hos många olika kunder inom just din bransch. Uppdragens längd kan variera från några dagar till över ett år beroende på kundens och dina önskemål. Om du vill testa på nya arbetsuppgifter och byta arbetsplats ofta försöker vi tillgodose det, om du hellre vill stanna längre på en och samma arbetsplats försöker vi tillgodose det.

Hitta till oss i Malmö

Vårt Malmökontor ligger i Hyllie, Stationstorg 31.