NamnConny Aakerholm
Ålder25 år
OrtStockholm
KundHandelsbanken
TjänstInternservice
AnställningsformBemanningskonsult
Berätta om det jobb som du har idag? Vad har du för arbetsuppgifter?

– På Handelsbankens internservice så tar vi hand om en mängd interna frågor. Vi fungerar lite som vaktmästare och tar hand om allt från att sköta posten till praktiska sysslor med lokaler och annat. Vi tar emot och hanterar all post och flytt som pågår internt mellan bankerna. Vi ser till så att allt flyter på kan man säga.

conny”Relationen med min konsultansvarig är top-notch, verkligen jättebra! Jag har haft många chefer, och jag skulle inte vilja byta min konsultansvarig mot någon annan. Tove är så snäll, trevlig och glad. Man kan inte önska sig bättre.”

Hur kom du först i kontakt med Jobzone?

– På min gamla arbetsplats lärde jag känna en kund som var Jobzone-anställd. Genom honom fick jag kontakt med Jobzone.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Eftersom jag rör mig mycket runt i husen, till exempel när vi delar ut posten så då träffar jag många roliga arbetskamrater. Vi får varandra att skratta varje dag. Jag har prövat på många företag och ofta hör man en hel del negativt skvaller, men här finns inget sådant. Det är en riktigt bra stämning här på Handelsbanken, så jag trivs verkligen bra här.

Vad är fördelarna med att jobba som bemanningskonsult? 

– Jag tycker det är en stor fördel är att man alltid har en trygghet att få ett annat jobb om det nuvarande löper ut.

Vad är bäst med Jobzone?

– Jobzone känns väldigt familjärt. De känns mer som vänner än som chefer. Och enligt mig som varit runt på en hel del andra bemanningsföretag så har Jobzone mer kompetent personal. Jag har på tidigare uppdrag upplevt att just Jobzone-anställda kom i tid och skötte sig medan bemanningskonsulter från andra bolag var sjuka, kom för sent och så vidare.

Är det stora skillnader att jobba via Jobzone än att vara anställd? 

– Själv upplever jag inte så stor skillnad förutom att jag har två chefer, en på Handelsbanken och en på Jobzone. Jag känner mig både som en Handelsbankanställd och som en Jobzone-medarbetare. Jag skulle säga att det känns tryggare, och med ett mycket bredare urval av jobb.

Hur är kontakten till din konsultansvarige Jobzone?

– Den är top-notch, verkligen jättebra! Jag har haft många chefer, och jag skulle inte vilja byta min konsultansvarig mot någon annan. Tove är så snäll, trevlig och glad. Man kan inte önska sig bättre.

Upplever du att Jobzone ger dig det stöd som du behöver?

– Jag har aldrig behövt stöd, men om jag skulle behöva så tvivlar jag verkligen inte på att de hjälper mig.

Hur känner du för framtiden?

– Vill Handelsbanken ha kvar mig så stannar jag gärna. Och detsamma gäller givetvis för Jobzone. För jag trivs fantastiskt bra med de bägge. Jag har aldrig oroat mig för framtiden, jag tycker den känns säker.

Skulle du rekommendera en vän att jobba hos Jobzone?

– Utan tvekan,  och det gör jag redan. Jag rekommenderar alla att jobba på Jobzone!

Vad gör du när du inte jobbar

– Jag tränar styrketräning nästan varje dag. När man väl börjat så vill man aldrig sluta. Hur jag orkar? Tricket är att ha en vän som motiverar en. Och sen spelar jag förstås en hel del dataspel, både som avkoppling och mer hardcore.