Jobzone expanderar inom bygg & anläggning i Stockholm och Mälardalen

 Vi har nu tillsatt en stab för att kunna möta marknadens behov i Storstockholm och Mälardalsregionen. Tidigare har vi etablerat oss i hela södra Sverige upp till Jönköping.

Byggtakten har ökat markant i storstadsregionerna de senaste åren och branschen skriker efter yrkeskunnigt folk. Det är här vi med vår mångåriga kunskap inom bygg vill bli en seriös partner till de stora och meddelstora byggföretagen i Stockholm och Mälardalen. Jobzone har levererat kvalitativa bemanningslösningar till byggbranschen i Norge i över 12 år  och har på en given dag över 1000 medarbetare ute på uppdrag inom bygg & anläggning. I Sverige har vi närmare 100 byggnadsarbetare i mellan- och södra Sverige och i Stockholm anställer vi nu de första medarbetarna i dessa segment.

Främst jobbar vi med snickare, betongarbetare, armerare, rivningsarbetare och anläggare. Om du är intresserad av att jobba med oss inom något av dessa yrken är du välkommen att söka någon av de tjänster som ligger på hemsidan eller skicka in en spontanansökan för att finnas med i rullorna när nya spännande jobb dyker upp.

Frågor om B&A 

Tas tacksamt emot av:

Hjalmar Hagman
Regionchef Bygg & Anläggning
Stockholm / Mälardalen
Tel. +46 70 167 85 23
Mejl. hjalmar.hagman@jobzone.se