Vår personal trivs!

Vad är det som gör att våra medarbetare så gärna vill stanna kvar och trivs så bra hos oss?

Vi vill påstå att hemligheten är den unika lagandan. Hos oss på Jobzone är du aldrig ensam, du känner hela tiden att du ingår i en stor gemenskap och att vi i ledningen ställer upp för dig när det behövs. Vi är övertygade om att om våra medarbetare trivs på jobbet så presterar de också på topp. Våra anställda är nöjda och glada samtidigt som våra kunder får en medarbetare som ligger i framkant avseende inställning och service.

“Hos oss på Jobzone är du aldrig ensam, du känner hela tiden att du ingår i en stor gemenskap och att vi i ledningen ställer upp för dig när det behövs.”

Genom att vi både lyckas attrahera och sedan även behålla engagerade medarbetare, kan vi erbjuda bemannings- och rekryteringslösningar i absolut toppklass åt våra kunder. Vi båda som grundade det som nu är Jobzone var själva en del av leveransen i början, det vill säga: vi var själva uthyrda till olika kunder samtidigt som vi byggde upp vårt eget företag. På så sätt fick vi väldigt viktiga inblickar både i våra kunders olika verksamheter och i våra medarbetares vardag. Den allra viktigaste erfarenheten vi gjorde var att vi lärde oss hur det känns att vara ny på jobbet, och det är man ju varje gång man kommer ut till en ny kund.

Det ledde till att vi skapade nya rutiner för introduktion och upplärning av alla våra medarbetare, och det gjorde vi för att verkligen säkerställa att man alltid har de rätta förutsättningarna för att lyckas utföra sina uppgifter på ett bra sätt. Ingen medarbetare hos oss åker ut till en ny kund ensam, det är ett krav hos oss. Man har med sig någon från oss på Jobzone som har till uppgift att kontrollera att alla de nödvändiga rutinerna är på plats.

Till detta kommer att vi ser till att alltid vara tillgängliga – såväl före som under och efter uppdraget. Dessutom ser vi till att anordna stimulerande personalaktiviteter och utbildningar som möjliggör utveckling och en intressant karriär inom vårt företag. Eftersom vi växer så snabbt, finns det goda möjligheter att utvecklas och att röra sig uppåt.

Kika på videon på sidan och låt oss berätta om hur vi tänker om arbetsglädje och utveckling.

Anton Lind, VD Jobzone
Rolf Smeds, vice VD Jobzone.

Intresseanmälan

Bli matchad till jobbet

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Skicka in en intresseanmälan så finns du sökbar när nästa jobbtillfälle dyker upp.

Intresseanmälan
banner_careereye-jobzone_320x320