Business Development/Sales Manager till Martin Bencher Group

Business Development/Sales Manager till Martin Bencher Group
december 1, 2019

Är du redo för en utmaning? Vi söker dig som vill identifiera nya möjligheter samt lyssna på kundernas behov och översätta dessa till en succéhistoria!

Om tjänsten

Som Business Development/Sales Manager ansvarar du för affärsutveckling för MB Sweden. Det inkluderar såväl nya som befintliga kunder. Som en del av ditt ansvarsområde kommer du b la arbeta med offerter, kunduppföljning, se över potentiella affärsmöjligheter samt hålla dig löpande uppdaterad kring både marknadssituationen och branschen. Du arbetar både operativt och strategiskt med hela serviceutbudet av tjänster att tillmötesgå kundens behov. Du ansvarar själv för hela säljprocessen med allt från prospektering, mötesbokning och budget.

Du utgår från Stockholmskontoret i Kista och har hela Sverige som din marknad.

Resor förekommer i tjänsten, mestadels inom Sverige men även utomlands

Tjänstebil, fast månadslön 

Du rapporterar till VD

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi ser det som en avgörande faktor att du har passion för försäljning och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina möten.

Vi söker dig som brinner för relationsskapande affärer och som trivs i en internationell företagskultur. Vi tror starkt på personliga egenskaper såsom driv, affärsmannaskap och inställningen att lyckas fullt ut. Du har en grundinställning och vilja att ge bästa tänkbara service till såväl nya som befintliga kunder. Sist men inte minst är du relationsskapande samt duktig på att hålla högt tempo för att nå dina högt uppsatta mål.

Krav

  • 3–5 års erfarenhet av säljarbete alternativt motsvarande roll med dokumenterat goda försäljningsresultat
  • Budgetansvar (att övergripande mål nås)
  • Förmåga att utveckla affärer samt stark förhandlingsförmåga
  • Hög integritet och förmåga att agera förtroendeingivande i dina affärsrelationer
  • Kunskap om branschen samt kund- och lönsamhetskalkyler
  • Svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • God analytisk förmåga samt förmåga att utmana både dig själv och andra
  • Körkort, klass B  

Om Martin Bencher Group

Martin Bencher Group är ett Skandinaviskt shipping och speditionsföretag specialiserade inom projektlogistik. Martin Bencher grundades 1997 i Aarhus, DK. Vi levererar dörr till dörr lösningar för tungt industrigods på en global nivå. Vi jobbar inom pappersbruksindustrin, förnybar energi, olja & gas, infrastruktur, gruvindustrin för att nämna några av våra marknader. Vi har 29 kontor i 21 länder. Kontoret i Sverige öppnades 1998 och har idag 8 medarbetare. 7 i Stockholm och 1 i Göteborg. 

Intresserad av tjänsten?

Då ber vi dig att ansöka snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi pga av GDPR inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV och gärna ett personligt brev som motiverar varför du är söker jobbet.

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2019-12-06

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående

Löneform
Enligt avtal

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kista

Land
Sverige

Referensnummer
2019/341

Kontakt
Kamilla Envall
0736619227

Publicerat
2019-12-01

Sista ansökningsdag
2019-12-06