Firstline support med förståelse för Danska

Firstline support med förståelse för Danska
mars 22, 2020

Vår Kund
Vår kund är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Företaget levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar och finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.


För kunds räkning söker vi nu en självgående firstline support. Detta är ett konsultuppdrag via Jobzone med start så snart som möjligt där du kommer att arbeta hos kunden under en längre period. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler i södra Stockholm.

Om tjänsten
Arbetet i firstline innebär att du kommer att hantera många olika kontakter i verksamheten via telefon, mejl och personliga möten. Du kommer att arbeta verksamhetsnära med huvuduppdraget att hjälpa interna användare med frågor kring IT-administration och IT-system med tillhörande tjänster. Tillsammans med ditt team skapar ni en trygghet för användarna.

Vem söker vi till denna tjänst
För att trivas i den här rollen gillar du att ge support och stöd till den interna organisationen. Då avdelningen har en hög lägsta nivå ställer det krav på att du har arbetat i rollen tidigare och har erfarenhet av arbete i Windowsmiljö, Active Directory, Office 365 samt Exchange. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du är pedagogisk, serviceminded och noggrann.

Arbetstider
Arbetstiden är belagd vardagar mellan 07-16

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att:
• Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar från användare via telefon och e-post
• Analysera problem och felsöka incidenter

Krav
Två års erfarenhet av firstline support
Flytande Svenska i tal och skrift
God förståelse för Danska

Tillsättning
Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall.

Om Jobzone Sverige
Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen. Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge – vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: Wed, 29 Apr 2020 22:00:00 GMT

Ansök här!
Anställningsform
Heltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Tillträde

Löneform

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
1224

Kontakt
Kamilla Envall

Publicerat
Sun, 22 Mar 2020 23:00:00 GMT

Sista ansökningsdag
Wed, 29 Apr 2020 22:00:00 GMT