Platschef till ANLAB

Vår Kund
ANLAB erbjuder expertis inom mark och anläggning till industriföretag, offentlig verksamhet och fastighetsbolag i stor-Stockholm med kranskommuner. Vi inriktar oss på både utförande- och totalentreprenader med allt från projektering till schaktning, sprängning, spont och pålningsarbeten tillsammans med kompletta VA- samt planeringsarbeten.

Vi är en del av Gullringsbo Egendomar där entreprenörskapet och familjebolagskulturen är en viktig värdegrund inom koncernen och utgör en bas för koncernens fortsatta utveckling. Entreprenörsandan medför att bolagen ständigt förflyttas framåt och säkerställer en ekonomisk uppåtgående kurva.

Om tjänsten

Vem söker vi till denna tjänst
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är målmedveten, intresserad av affärer, flexibel, strukturerad och självständig. Du trivs med att arbeta i en platt och kreativ organisation med högt tempo. Du goda ledaregenskaper och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Sist men inte minst utför du även enkla såväl som komplexa arbetsuppgifter med en god inställning.

Vi tror att du har ca 3–5 års erfarenhet i rollen som projekteringsledare eller projektledare. Sannolikt har du en utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskolenivå.

Vi eftersöker dig som har kunskap inom följande:
• Bygg- och anläggningsproduktion
• Goda kunskaper i ritningsläsning och utsättning
• Goda kunskaper i entreprenadjuridik AB och ABT
• God branschkännedom och är bekant med tekniskt regelverk (AMA)
• Goda IT-kunskaper avseende Officepaketet
• Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Då du kommer att besöka projekten i och runtom Stockholm är B-körkort ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef har du en central roll i projekten med ansvar för att driva ditt team mot gemensamt uppsatta mål samt leda arbetet från ax till limpa. Du ansvar för planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid. Antalet projekt du har igång samtidigt varierar beroende på projektens storlek och krav. Du rapporterar till Regionchef.

Tillsättning
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobzone. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall, Kamilla.envall@jobzone.se

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: Sun, 05 Jul 2020 22:00:00 GMT

Ansök här!
Anställningsform
Heltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
1282

Publicerat
Tue, 09 Jun 2020 22:00:00 GMT

Sista ansökningsdag
Sun, 05 Jul 2020 22:00:00 GMT