fbpx

Administratör sökes till kundföretag i Märsta för ett kortare uppdrag

Administratör sökes för ett kortare tidsbestämt uppdrag hos vår kund i Märsta

 

Om tjänsten

Till vår kund i Märsta söker vi nu en administratör under en kortare period (v.23-v.32) för att täcka upp och avlasta kollegor under perioden. Passande uppdrag för dig som har planer på att studera till hösten men nu behöver ett extrajobb under sommaren. Eller för dig som just nu är mellan jobb. 

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom hantering och registring av arbetsorders, enklare fakturering mm. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet av administrativa tjänster. Att du är noggrann och har lätt för att ta till dig nya instruktioner och arbetsuppgifter är viktigt. Men ack så viktigt är din personlighet och förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor. 

Det är viktigt att du som söker kan arbeta under hela perioden v.23-v.32. Har man en veckas semester inplanerad sedan tidigare kan det eventuellt gå att lösa men vi ser helst att du jobbar under hela perioden. 

Villkor och förmåner

Uppdraget är ett tidsbestämt kortare vikariat där du kommer bli anställd av oss på Jobzone och sedan uthyrd till vår kund. 

Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen är förlagd till Märsta. 

Lön enl. kollektivavtal

Start så snart rätt kandidat är presenterad så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-06-04

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Märsta

Land
Sverige

Referensnummer
2021/221

Publicerat
2021-05-27

Sista ansökningsdag
2021-06-04

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?