fbpx

Affärsområdeschef Västerås/Örebro

Vår affärsområdeschef i Västerås/Örebro går vidare internt och nu söker vi dig som vill ta vid och fortsätta driva Jobzone Sveriges mycket positiva utveckling i Mälardalen.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

Arbetsinnehåll
Ditt övergripande ansvar blir att driva och utveckla vår bemannings- och rekryteringsverksamhet i Västerås och Örebro med ett tydligt fokus på försäljning och utveckling av såväl befintliga som nya kunder. Du ansvarar för att våra tjänster och vår leverans håller hög kvalitet och säkerställer att vi varje dag gör vårt allra yttersta för att leva upp till visionen att vara branschens bästa arbetsgivare. Ditt närmsta team består av två dedikerade konsultchefer, men med den utveckling vi sett hittills i år och under din fortsatta ledning kommer ni snart att bli fler.

Rollen utgår i dagsläget från Västerås, men verksamhetsområdet spänner över en större geografi där även kontoret i Örebro ingår. Det ingår i din uppgift att expandera verksamheten ytterligare till att på sikt innefatta fler kontor i Mälardalen. På Jobzone tycker vi om att glädjas åt framgång och framgång mäter vi med verksamhetsnära KPI:er och genom månadsuppföljning av budget.

 

Bakgrund och personlighet
Jobzones nya affärsområdeschef är en utpräglad affärsman/kvinna med stort intresse för människor och relationer. Du är en lagspelare som genom stort driv och engagemang sörjer för din egen och andras utveckling. Genom tidigare erfarenheter har du god kännedom och kunskap om bemanningsbranschen och uppskattar den dynamiska vardag som branschen erbjuder.

Vi tror att du är en person som blomstrar lite extra i ett entreprenöriellt tillväxtföretag genom att balansera kreativitet och entreprenörskap med struktur och god prioriteringsförmåga.

Du kommunicerar tydligt i både tal och skrift och arbetar obehindrat med verksamhetsnära systemstöd. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Intelliplan och/eller Upsales.

Är det du som ska driva Jobzones fortsatta tillväxtresa i Mälardalen? Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti. För rekryteringen ansvarar vVD Helena Bombas Holmström. Eventuella frågor om tjänsten besvaras per mail: helena.bombas@jobzone.se

 

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/273

Publicerat
2021-07-05

Sista ansökningsdag
2021-08-15

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?