fbpx

Ambitiös SCM koordinator sökes till kundföretag i Kista

Ambitiös SCM Koordinator sökes till kundföretag i Kista

Vår kund är en global ledare inom tekniska produkter och lösningar som värdesätter sina anställdas kompetens och söker utveckla sina medarbetare. Affärsfilosofin för detta ledande bolag är att ägna talang och teknik för att skapa överlägsna produkter och tjänster som bidrar till ett bättre samhälle. Har du ett brinnande intresse för teknik och marknadsanalys? Söker du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett globalt och tryggt företag? Då är detta en möjlighet du inte vill missa.

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du få möjlighet att utvecklas inom supply chain management och som försäljningsanalytiker genom att bland annat arbeta med:
– Kort- och långsiktig prognostisering utifrån försäljningsrapporter
– Utveckla och behandla befintliga rapporter för lokal, nordisk och huvudkontorets räkning. Detta innefattar säljprognoser, lagerstatus, behovsförändringar m.m.   
– Överblicka produktion och frakt av gods
– Utvärdera sell-out data och trender tillsammans med marknadsaktivitet utifrån dagliga aktivitetsrapporter samt analysera eventuella säljdiskrepanser.

Vidare kommer du hantera diversifierad information och data som du ska översätta och tillgängliggöra som därefter kommer ligga till grund för strategiska beslut. Det finns en förväntan att du är en god kommunikatör och kan förvandla insikter till praktiska förbättringar för medarbetare.

Vad kan vår kund göra för dig? Detta är ett företag som driver sin verksamhet på ett dynamiskt sätt i en miljö som är under ständig förändring, således kommer du att tillhandahållas utbildningar och goda möjligheter till att växa och utvecklas inom ditt affärsområde samt att ta nästa kliv i yrkeskarriär. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har minst 1-2års erfarenhet av SCM eller utbildning inom logistik, SCM, business eller ekvivalent. Du är en väldigt god kommunikatör och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du karismatisk, analytisk, strukturerad och kan hålla deadlines. Du kan hålla presentationer, gillar när det är ett högt arbetstempo och vågar ta initiativ. Du bör även ha gedigen erfarenhet i Excel. Det är meriterande om du pratar koreanska.

Krav

1-2 års erfarenhet av SCM eller utbildning inom logistik, SCM, business eller likvärdig

Väldigt god kommunikatör, flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Väldigt god kunskap i Excel 

Det är meriterande om du pratar koreanska

Övrig information

Startdatum 16/8 – Augusti 2023 med möjlig förlängning

Omfattning: Heltid

Lön enl överenskommelse

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kista

Land
Sverige

Referensnummer
2021/255

Publicerat
2021-06-15

Sista ansökningsdag
2021-08-15

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?