fbpx

Anläggare med bred kunskap sökes omgående

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver flera engagerade anläggare till diverse uppdrag i Stockholm

Vi söker dig som kan bidra med olika kompetenser inom området mark och anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan grundläggning, schaktarbete, rörläggning och anläggning av park- och grönområden. Vi ser gärna att du är utbildad anläggare med yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

Som person är du noggrann och ordningsam i ditt arbete. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Krav

– Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet

– B-körkort samt egen bil

– Goda kunskaper i svenska

 

Meriterande erfarenheter

– Ritningsläsning

– Kunskap inom V/A

– Utsättning

– Stensättning 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-11-19

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
40tim/vecka

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/152

Publicerat
2021-10-19

Sista ansökningsdag
2021-11-19

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?