fbpx

Anläggare till Helsingborg med omnejd

Om tjänsten

Vi söker anläggare till en av vara kund som är ett av de största svenska byggföretagen med många projekt varje år. Arbetsområdet är i Helsingborg och norrut.

 

Vem söker vi till denna tjänst?

Helst ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som rörläggare inom t.ex. VA, fjärrvärme eller liknande men även du som har annan relevant bakgrund är välkommen att söka.

Du som söker är självgående anläggare och behärskar ritläsning, rörläggning, stensättning samt liknande arbetsuppgifter på egen hand. Du är en person som trivs med att arbeta utomhus och som gillar att få röra på kroppen. Eftersom arbetet innebär en del tunga moment så är du i god fysisk kondition. 

Som person är du social, tycker om kontakten med andra människor och är kommunikativ på både svenska/engelska. Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. 

 

Krav

  • Yrkeserfarenhet inom anläggare-området
  • B-körkort

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-27

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Jönköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/118

Publicerat
2021-04-27

Sista ansökningsdag
2021-05-27

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?