Arbetsledare till varuhus i Barkarby

Till vår kunds varuhus i Barkarby söker vi en arbetsledare i toppklass. Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.

Arbetsuppgifter

Arbetet som arbetsledare innebär till stor del att leda och fördela arbetet till personalen i den dagliga driften samt till vikarierande arbetsledare. Varuhuset har öppet sju dagar i veckan. Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Arbetsuppgifterna för vår kund består av:

  • Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av elbilar med släp
  • Utomhusstädning och markskötsel
  • Kontinuerlig påfyllning av köphjälpmedel inomhus

Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen. Därför är serviceinriktat tänk och ett “kunden-har-alltid-rätt” agerande ett måste för tjänsten. Du kommer ansvara för en arbetsgrupp bestående av 5 – 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med din personal och våra kontaktpersoner hos kunden. Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.

God fysik krävs då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om. Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.

Arbetsledaren ska vara:

  • en länk mellan kund, personal och ansvarig chef på Jobzone
  • ansvarig för upplärning och introduktion av ny personal
  • ansvarig för bemanning, schemaläggning och ersätta vakanser vid t.ex. sjukdom, semester m.m.
  • ansvarig för tidrapportering veckovis och följa deadlines
  • ansvarig för befintlig maskinpark avseende service, reparationer och säkerhet i samråd med mekaniker

Arbetsledaren håller även i personalmöten och möten med kund för att kunna sköta driften av uppdraget med hög kvalitét och service.

För att passa som arbetsledare hos oss bör du alltså tycka om ett högt tempo och gilla utmaningar, vara lösningsorienterad, noggrann och kommunikativ. Du bör även ha tidigare erfarenhet av att leda personal och gärna ha en bakgrund inom service.

Vi erbjuder en varierande och spännande tjänst där du får möjligheten att utveckla ditt ledarskap. Tjänsten är perfekt för dig som gillar att vara fysiskt aktiv och mycket utomhus under arbetstid. Välkommen att söka tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående.

 

Krav för tjänsten

Slutförd gymnasieutbildning

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift

Erfarenhet av att leda personal/servicebranschen

 

Arbetstider

Heltid. Varierande arbetstider;dagtid/kvällstid/helger

 

 

 

Ansök här

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2020-11-09

Ansök här!
Anställningsform
Heltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Järfälla

Land
Sverige

Referensnummer
2020/58

Publicerat
2020-10-09

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2020-11-09