fbpx

B-bilschaufförer för utkörning av matkassar – heltid

Till vår kund belägen i Jordbro söker vi ett antal B-bilschaufförer för leveranser av matkassar.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån vår kunds lager i Jordbro, där du hämtar ”din” bil som du packar med dina orders för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse.
Du kommer till att börja med få en 3 dagars utbildning, där du 3:e dagen är ute och kör tillsammans med en ”fadder”.

Vem söker vi till denna tjänst

Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa grundupplevelsen. Du kan arbeta både dagtid, kvällstid och vissa helger. 

Krav

  • B-körkort för manuell växel
  • Bra lokalkännedom
  • Körvana
  • Du behöver behärska svenska språket.

Meriterande

Tidigare erfarenhet av budbilsjobb

Tillsättning

Introduktionsutbildningar beräknas påbörjas omgående. Då vi ofta får väldigt många sökande, kan det dröja innan du får något svar. Utbildningarna sker dessutom i olika omgångar, vilket också gör att vi kontaktar kandidater i omgångar.

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-04-26

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
3

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Haninge

Land
Sverige

Referensnummer
2021/53

Publicerat
2021-03-22

Sista ansökningsdag
2021-04-26

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?