fbpx

Betongarbetare till Jönköping med omnejd

 

Betongarbetare till Jönköping med omnejd

Om tjänsten

Som betongarbetare får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av betongarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, driven och ansvarsfull. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ofta uppstår oplanerade händelser gäller det att kunna vara flexibel och gilla problemlösning.

Krav

  • God fysik
  • God förståelse i svenska eller engelska språket
  • Körkort
  • Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
5

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Jönköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/206

Publicerat
2021-06-17

Sista ansökningsdag
2021-10-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?