fbpx

Betongarbetare till välrenommerat byggföretag i Stockholm

Till en av våra kunder söker vi nu en betongarbetare för arbete i södra och västra Stockholm. Uppdraget startar omgående och är på obestämd tid.

Du kommer att arbeta i vår kunds fabriker med lite blandade saker, bland annat:

  • Provtagning
  • Tillverkning av betong
  • Underhåll

Du kommer att manövrera olika system därför är det också viktigt att du känner dig trygg med datasystem.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett bra öga för både detaljer och den övergripande helheten i ett byggprojekt. Du har en hög arbetsmoral och gillar att ha ett fysiskt arbete. Du har lätt att samarbeta med andra och är bra på att bygga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Du har inget som hindrar dig från att ha olika arbetstider och vid behov jobba övertid.

Vi ser gärna kvinnliga sökande för jämnare könsfördelning, men självklart är det rätt person på rätt plats som går först.

Du har:

  • God fysisk form
  • Strukturerat och Analytiskt arbetssätt
  • God datavana
  • B-körkort, då det förekommer en del resor i arbetet

Du är en glad, aktiv och handlingskraftig person! Det är viktigt att du är flexibel både med tider och var du jobbar då du kommer att jobba på olika platser.

Meriterande

  • Utbildning inom bygg och anläggning
  • Tidigare erfarenhet som betongarbetare
  • Hjullastarkort samt erfarenhet av att köra hjullastare

Du kommer varierat jobba på följande ställen: Bromsten, Kungens Kurva, Farsta och har dagtid tillgång till en företagsbil.

Arbetstiden varierar beroende på vilket arbetslag du tillhör, normalt sett 8 timmar mellan tidsspannet 05.30 – 16.00. Övertid förekommer.

Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund men med stora möjligheter till att få en fot in hos vår kund.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Söder- och västerort

Land
Sverige

Referensnummer
2021/250

Publicerat
2021-06-11

Sista ansökningsdag
2021-07-11

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?