fbpx

Blockspikare inom hustillverkning i Västerås

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor.
Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna.
I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.
Du kommer att omges av kollegor med bred kunskap inom området som kommer att sörja för en god upplärning under uppstarten av din anställning.

Arbetstider 
Måndag till fredag mellan 07:00 – 16:00.

Krav
Du kommer att jobba i ett team som skapar framgång för varandra. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra. B-körkort och tillgång till bil är att föredra då kollektivtrafik inte alltid finns att tillgå.

Meriterande 
Vi har inga krav på tidigare erfarenhet, men en förutsättning för att kunna lyckas på ett bra sätt är att vara praktiskt lagd och ha ett stort intresse för träarbete.
Det råder hög orderingång och nya medarbetare behöver snabbt komma upp i en produktionstakt som tar projekten framåt.

Tillsättning 
Omgående/ löpande.
Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Om Jobzone Västerås 
Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning. 

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-08-12

Ansök här!
Anställningsform
Provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/283

Publicerat
2021-07-12

Sista ansökningsdag
2021-08-12

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?