fbpx

Brädgårdsarbetare sökes till kund i södra Stockholm

Brädgårdsarbetare sökes till kund i södra Stockholm

Vår kund är ett väletablerat företag med enorm kompetens inom sitt verksamhetsområde, vår kunds affärsidé bygger på bland annat konkurrenskraftiga avtal och aktiv utveckling för dess medarbetare. Företaget finns över hela Sverige och är verksamma inom byggbranschen. Företaget bedriver sin verksamhet i enlighet med devisen att värna om miljö och kvalité, detta gör dem genom att förse sin personal med rätt kunskap. Vidare är en företagsvision att uppnå en hög personaltillfredsställelse detta genom att investera i sina medarbetare. Detta är en organisation som tror på sina medarbetare.  

Om tjänsten

Som brädgårdsarbetare hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, det rör sig om allt ifrån orderplock, truckkörning, sortering till kundmottagande och erbjuda god kundservice. Du kommer jobba primärt mot professionell verksamhet, men då och då kommer du erbjuda privata kunder dina tjänster. Arbetsklimatet präglas av högt tempo och genom att arbeta proaktivt och innovativt kommer du och dina kollegor erbjuda förstklassig service och kvalité gentemot kund.

Det är otroligt härligt stämning på arbetsplatsen, dem flesta kunderna är små till medelstora och det skapas en familjärstämning på arbetsplatsen.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av brädgårdsarbete, du bör vara duktig på att köra truck och ha en vana av att leta produkter då allt inte finns förvarat under uppmärkning eftersom detta är en mindre brädgård.

Vidare ser vi att du är en positiv individ som är noggrann och som har ett stort kundfokus. Du trivs bra i ett högt tempo, är stresstålig och anpassningsbar i ditt sätt att arbeta.

Krav 

  • Erfarenhet av brädgårdsarbete 
  • Truckkort
  • B-körkort

Villkor och förmåner

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiderna är en vecka tidigt 06.00-15.00 och en vecka sent 09.00-18.00.
Lön enl överenskommelse

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/302

Publicerat
2021-09-10

Sista ansökningsdag
2021-10-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?