fbpx

C/CE chaufförer sökes för distribution av livsmedel och styckegods

Vi söker distributionsförare för livsmedel och styckegodskörningar till både Södra Stockholm och Norra Stockholm, C och CE-chaufförer.

Om tjänsten

För några av våra kunders räkning söker vi nu olika typer av distributionschaufförer. Våra kunder finns inom livsmedel- och styckegodsdistribution.

Uppdragen är till att börja med sommarvikariat, men för rätt person finns möjlighet till förlängning och eventuell tillsvidareanställning. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet på minst 6 månader av kontinuerlig körning av lastbil. Du har en bra arbetsmoral och har ett trevligt kundbemötande.

Krav

  • C-körkort alternativt CE-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort
  • Bra svenska

Arbetstider

Arbetstiderna varierar beroende på vilken av våra kunder du kör åt, men övervägande morgon/dag måndag-fredag.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-26

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
StorStockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/171

Publicerat
2021-04-26

Sista ansökningsdag
2021-05-26

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?