fbpx

C-chaufförer sökes för livsmedelsdistribution i Stockholmsområdet

Till en av våra kunder belägen i Årsta, söker vi nu C-chaufförer för livsmedelsdistribution av kylda och frysta varor till butiker i Stockholmsområdet. Du kommer att utgå från vår kunds terminal i Årsta och återvänder dit efter avslutat pass.

Vem söker vi

Du är en flexibel person som gillar att jobba och gör det med kvalité. Du har minst 6 månaders kontinuerlig vana av att köra C-lastbil och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att hantera kylaggregat på lastbil.

Krav

  • C-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • ADR 1.3

Meriterande

  • Truckkort

Arbetstider

Varierande arbetstider upplagda på för- och eftermiddagspass.

Tjänsten är till att börja med ett sommarvikariat men för rätt person finns möjlighet till fortsatt arbete efter att detta uppdrag är slut.

Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund.

Start Omgående!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-23

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/276

Publicerat
2021-07-06

Sista ansökningsdag
2021-07-23

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?