fbpx

Chaufför för körning av Slambil, Spolbil & Torrsug sökes till Nacka!

Vill du vara delaktig i vår kunds framtidsresa, jobba på ett företag med familjär stämning och träffa spännande kunder? Då har vi jobbet för dig!

Vår Kund

Vår kund växer och behöver nu utöka med en chaufför för körning av Spolbil,Slambil och Torrsug till sin anläggning i Nacka. Du kommer att arbeta i en transparent miljö där alla medarbetare är viktiga.

Vi söker dig som tycker det är kul med variation i ditt arbete och gillar att arbeta fysiskt, då du förutom att köra, även kommer att arbeta utanför bilen. Du är bra på att se vad som behövs göras och utför det.

Krav

  • C-körkort
  • YKB
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God fysik

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet inom återvinning
  • Full ADR
  • Erfarenhet av spolbil

Arbetstider

Måndag – Fredag 06:30 – 15:30  samt viss schemalagd jourtjänst ca 8-10 ggr/år.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du först är anställd hos Jobzone och uthyrd till kund för att därefter gå över till kunden.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-03

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/170

Publicerat
2021-05-21

Sista ansökningsdag
2021-09-03

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?