fbpx

Digital Affärsutvecklingschef

Nu utökar vi Jobzone Sveriges organisation med en central roll vars ansvar blir att driva sälj- och marknadsprojekt som syftar till att göra Jobzone till en mer digital, effektiv och lönsam organisation.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

Arbetsinnehåll

Ditt övergripande ansvar blir att driva och utveckla vårt försäljnings- och marknadsarbete med ett tydligt digitalt fokus. Du kommer att ta fram strategier, utveckla koncept och processer som ligger i linje med våra värderingar och som stärker vår konkurrenskraft.

Huvudfokus i rollen är affärsutveckling med inriktning på försäljning och marknad, men du kommer även att vara involverad i andra utvecklingsprojekt som t.ex. utveckling av leveransprocessen. Vi ser också att du kommer att driva egna försäljningsprocesser som är av långsiktig strategisk karaktär och som spänner över flera av Jobzones geografier/affärsområden. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och på sikt ser vi att du kommer att ha ansvar för en central säljorganisation.

Då verksamheten idag bedrivs från fem lokalkontor, som under de närmaste årens expansion kommer att bli fler, förekommer en del resor/ övernattningar i tjänsten.

Bakgrund och personlighet

Jobzones nya affärsutvecklingschef är en utpräglad affärsman/kvinna med stort intresse för digitalisering och innovation. Genom tidigare erfarenheter har du god kännedom och kunskap om bemanningsbranschen och de möjligheter och utmaningar som finns i försäljningsarbetet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Upsales som är centralt i vårt försäljningsarbete.

Rätt person vet av tidigare erfarenhet att den här typen av roll i ett entreprenöriellt tillväxtföretag kräver driv och skiftande arbetsuppgifter. Du har god analytisk och pedagogisk förmåga parat med ett sinne för struktur och prioritering.

Är du redo för en central och tongivande roll i Jobzones fortsatta tillväxtresa? Välkommen med din ansökan senast den 13 juni. 

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-06-13

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/236

Publicerat
2021-06-04

Sista ansökningsdag
2021-06-13

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?