fbpx

Driven arbetsledare inom betong sökes.

Vi söker efter en driven arbetsledare inom betong.

Arbetar du som arbetsledare/platschef/projektledare inom betong och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre byggföretag i hela Stockholmsområdet. De har en lång erfarenhet som betongföretag och det som genomsyrar hela företaget är kvalité. De jobbar med allt inom betong.   

 

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du en central roll inom dina tilldelade betongprojekt där du ansvarar för att projektmålen uppnås. Du är affärsinriktad, kundorienterad och driver projekt utifrån tidsplan och budgetmål. Du anordnar, leder möten och besiktningar, samt bistår vid ekonomiska avstämningar. Du kommer att driva minst 2 projekt åt gången, samt ha personalansvar för 4-10 anställda som är ute och arbetar. 

Vem söker vi till denna tjänst?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, platschef eller entreprenadsingenjör. Du är ödmjuk, utåtriktad och social person med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av branschen. Du kommer att erbjudas en introduktion där du kommer att få gå tillsammans med projektledare tills du känner dig bekväm att klara dig själv.   

Krav

* Minst 1 års erfarenhet i en roll som projekt/arbetsledare

* Yrkesbevis inom trä eller betong

* Relevant utbildning som lägst YH

* B-körkort

* Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

* Utbildning inom KMA

* Erfarenhet inom betongarbete

Villkor och förmåner

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/62

Publicerat
2021-03-04

Sista ansökningsdag
2021-04-30

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?