fbpx

Driven säljare till bolag inom digitala lösningar mot tillverkningsindustri

Driven säljare till bolag inom tillverkningsindustrin

Är du en driven säljare med bakgrund inom tillverkningsindustrin? Vår kund söker utöka sin verksamhet med en säljare i Mälardalsområdet, de arbetar med att skräddarsy digitala lösningar för BIM, produktdesign och livscykelhantering mot industrier. I denna organisation är kulturen öppen och familjär, de kämpar för att vinna men är ädla i sin kamp.  Bolaget är värderingsstyrt och arbetar efter ledorden engagemang, förändring, mod och samarbete. Stämmer dessa värderingar överens med dina? Tveka inte att anta dig denna utmaning och ansök.

Om tjänsten

Målet med denna tjänst är att ta fram digitala produktlösningar mot tillverkningsindustrikunder. För att lyckas med detta kommer du erhålla ett fullständigt kommersiellt ansvar, du kommer kontakta befintliga kunder men framförallt bearbeta nya kunder och marknader.

Du kommer prospektera kunder med hjälp av marknadsavdelning, arbeta med uppsökande verksamhet, boka kundmöten, göra egna presentationer utifrån vilken marknad du bearbetar samt offerera i befintliga CRM-system.

Vidare kommer du arbeta mestadels självständigt och flexibelt med hela processen från prospektering till överlämning av kunden till projektorganisation för implementering, men självklart följer du upp efter överlämningen om det krävs.

Till din hjälp kommer du ingå i ett prestigelöst industriteam som består av säljare, tekniska konsulter och produktutvecklare. Det är högt i tak i teamen och alla tar hjälp av varandra för att skapa goda förutsättningar för både team och kund.

Vem söker vi till denna tjänst?

För att lyckas i denna tjänst behöver du några års erfarenhet av sälj mot tillverkningsindustrin för att kunna möjliggöra rätt lösning för kunden samt förståelse för hur kundernas business sköts. Du har god ekonomisk förståelse och kan skräddarsy lösningar som skapar mervärde för kunden. Vidare ser vi att du har tålamod och uthållighet eftersom du säljer ett koncept som kommer att förändra stora delar av din kunds organisation.

Som person är du ansvarstagande, driven och strukturerad, du kommer självständigt planera ditt arbetssätt och tid. Vidare är du öppen och familjär samt känner igen dig i värdegrunden som organisationen vilar på.

Du kan bygga relationer baserade på lyhördhet, öppenhet och positivitet. Du har en vana att arbeta mot budget med löpande rapportering. Du behöver ha systemvana från CRM-system.

Vår kund är ett internationellt företag som arbeta över landsgränser, det är därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Krav

  • Erfarenhet från sälj mot tillverkningsindustrin
  • God ekonomisk förståelse
  • Resultatorienterad och driven
  • Vana från arbete i CRM-system
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från CAD/PDM/PLM
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vad erbjuder kunden?

De erbjuder en flexibel tjänst med möjlighet till personlig utveckling, en familjär känsla där dem gillar att göra saker gemensamt. Det finns väldigt god möjlighet till att avancera internt i bolaget och det finns alltid möjlighet till vidareutbildning och specialisering inom organisationen. Du erbjuds stor frihet i utformandet av ditt arbete.

  • Tjänstebil
  • Kollektivavtal
  • Bonusmodeller
  • Bolagssamlingar mellan varven, kick-off, AW osv.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-02

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/375

Publicerat
2021-09-02

Sista ansökningsdag
2021-10-02

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?