fbpx

Driven säljare till familjär brädgård i södra stockholm

Säljare/ordermottagare sökes till kund i södra Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vara en del av ett vinnande säljteam? 

Vår kund är ett väletablerat företag med enorm kompetens inom sitt verksamhetsområde, vår kunds affärsidé bygger på bland annat ett organisatorisk lärande, konkurrenskraftiga avtal och aktiv utveckling för dess medarbetare. Företaget finns över hela Sverige och är verksamma inom byggbranschen. Företaget driver sin verksamhet i enlighet med devisen att värna om miljö och kvalité, detta gör dem genom att förse sin personal med rätt kunskap. Vidare är en företagsvision att uppnå en hög personaltillfredsställelse genom att investera i medarbetares humankapital. Detta är en kund som satsar på sina medarbetare. Ta chansen och sök.

Om tjänsten

Vår kund är under en expansiv fas där dem söker utöka sin personalstyrka i linje med dess vision. Du fungerar som ordermottagare/säljare mot kunder som fysiskt kommer till butiken samt mejlade ordrar. Ditt uppdrag är att förstå samt förutse kundens behov för att skapa genuin försäljning och naturligtvis merförsäljning. Du kommer primärt bearbeta befintliga kunder, det kan uppstå behov av att kontakta gamla och söka nya kunder. Vidare krävs en god ekonomisk insikt och budgetansvarsvana, det är ett högt tempo tillsammans med ett härligt säljteam.     

Ledarskapet som tillhandahålls är mycket modernt och stämningen på arbetsplatsen är otrolig, många har varit där länge och brädgården genomsyras av en låg personalomsättning. Således är detta en möjlighet att erhålla kunskap för att utvecklas som säljare.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba på brädgård som säljare under några år, du har en god ekonomisk förståelse och är en kreativ problemlösare när det krävs. Du älskar att göra affärer och tycker om att möta och samtala med befintliga och potentiella kunder på reguljär basis.

Det är ett högt tempo på arbetsplatsen och du klarar av att vara strukturerad i ditt arbetssätt.  Vidare är du en lagspelare som har ett brinnande intresse för försäljning samt besitter du ett formidabelt driv.

Krav

  • Några års erfarenhet av att jobba som säljare på brädgård
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift, samt behärska engelska

Villkor och förmåner

  • Du får en möjlighet att jobba i ett företag som har en ambition om att växa samt med en trygg stor koncern i ryggen
  • Modernt ledarskap som värdesätter din kompetens och söker utveckla dig som person
  • God arbetsmiljö och härliga kollegor
  • Månadslön + provision

Tillsättning

Tjänsten är tänk att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

För frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03 alt fredrik.ljungar@jobzone.se

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-17

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Tyresö

Land
Sverige

Referensnummer
2021/258

Publicerat
2021-06-17

Sista ansökningsdag
2021-07-17

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?