fbpx

Elektriker med A eller AL/ABL behörighet till Västerhaninge

Till Greif belägen i Västerhaningen söker vi nu en Elektromekaniker för en direktanställning.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår förebyggande el-underhåll, felsökning och service samt avhjälpande underhåll av maskiner. Du kommer också arbeta med förbättringsarbete i form av uppgraderingar och nyinstallationer. Arbetsuppgifterna kan vara mycket skiftande och visst mekaniskt underhåll kan också förekomma. Till att börja med kommer dina arbetsuppgifter främst vara underhåll men fram över kommer en hel del projekt att infinna sig.

Fabriken har 20 anställda med arbetsområden inom produktion, underhåll, logistik och kvalitet. Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning och blir en viktig kugge i ett litet men väl sammansvetsat team med mycket god stämning. De lägger stor vikt vid att du får en grundlig introduktion i tjänsten och att du ska trivas på lång sikt.

Vem söker vi till denna tjänst?

Som person är du noggrann, tycker om ordning och reda. Du har en drivkraft och förmåga att förbättra och utveckla både ditt eget arbete men också funktioner i drift mm. Du har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Du är en problemlösare som gillar elektronik och mekanik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att rita i CAD.

Hos vår kund får du möjligheten att arbeta med en avancerad maskinpark. De arbetar enligt LEAN-metodiken med fokus på ständig förbättring och erbjuder möjlighet till utveckling i din yrkesroll.

Krav

  • Vi söker dig som är utbildad elektriker och har A eller AL-behörighet alternativt ABL-behörighet.
  • Du har också några års erfarenhet som industrielektriker och arbete med automation.
  • Du behöver kunna mycket bra svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Om du arbetat med underhållssystem och är van att tänka förebyggande.
  • Om du har bevis för heta arbeten, mobila arbetsplattformar, kranförare och truckkort.

Villkor och förmåner

  • Arbetstider: Må-To 06:40-15:40 (Rast 2×15, 1×30), Fr 06:40-12:40 (Rast 1×15).
  • Förmåner: Friskvårdsbidrag, Komptid och Årsbonus

Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Greif är ett väletablerat industriföretag som tillverkar industriella förpackningar. I fabriken belägen i Västerhaninge tillverkar de plåtfat genom bearbetning, sammanfogning och lackering av tunnplåt, med hjälp av olika typer av maskiner.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-04-29

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerhaninge

Land
Sverige

Referensnummer
2021/122

Publicerat
2021-04-07

Sista ansökningsdag
2021-04-29

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?