fbpx

Erfaren elkonstruktör sökes till bolag i centrala Stockholm

Elkonstruktör till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

Om tjänsten

Som elkonstruktör på El & Ljusdesign får du vara med i våra projekt från början till slut. Vi projekterar endast uppdrag för våra egna arbeten vilket gör att du får ett nära samarbete och djup inblick i hur projektet fortlöper, hela vägen från ritbord till driftsättning. 

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter. Du kommer i din roll se till att projekteringsarbetet utförs inom tids-, tekniska- och kostnadsramarna som dikterats. Du kommer fungera som ett tekniskt stöd till företagets installatörer och projektledare. Arbetet planeras självständigt utifrån den rådande resursplanering som stipulerats av uppdragansvarig, du kommer även säkerställa att projekteringsarbetet fortlöper på ett korrekt och tillfredställande sätt.

Tjänsten möjliggör en konstant utveckling för dig som elkonstruktör inom många olika områden givet premissen att du är med från start till slut. El & Ljusdesign erbjuder goda möjligheter till fortbildning dels vad avser din roll men även om du söker utveckla någon speciell färdighet, på eget bevåg, genom extern utbildning. Arbetet innebär mycket varierade arbetsuppgifter, således söker vi någon som trivs i en flexibel roll. 

Förutom en utvecklande roll får du ett härligt gäng nya kollegor. Du kommer arbeta i riktigt fräscha och inspirerande kontorslokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg.

Vem är du?

För att lyckas bra i rollen ser vi att du har relevant teknisk utbildning och du bör minst ha 4-5 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare behärskar du AutoCad, MagicCad eller annat CAD-program.

Denna tjänst kräver mycket självständigt arbete således krävs att du är självgående, du har kollegor men inom andra yrkesområden.

Du är en flexibel person som gillar att arbetsuppgifterna varierar i stor utsträckning. Vidare ser vi att du är en kompetent och utvecklingssökande individ som arbetar på ett strukturerat och ordningsamt vis. Du gillar att arbeta under parollen ”frihet under ansvar” och trivs i en gemenskap som sträcker sig längre än bara arbetet. 

Krav

 • 4-5 års erfarenhet av elkonstruktörsyrket
 • Goda kunskaper inom:
  • o AutoCAD/MagicCAD eller liknande
  • o Belysningsplanering
  • o Kraftsystem

Villkor och förmåner såsom

 • – Kollektivanslutet företag
 • – Tjänstepension ITP
 • – Lön enl överenskommelse
 • – 6 veckor semester
 • – ATF
 • – Friskvårdsbidrag
 • – Sjukvårdsförsäkring
 • – Hälsoundersökning

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/370

Publicerat
2021-08-27

Sista ansökningsdag
2021-09-27

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?