fbpx

Erfaren rekryterare till Jobzone Stockholm

Vill du bli en av oss?

Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall. 
Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone!

Vi erbjuder dig en dynamisk roll i ett värderingsstyrt företag som präglas av en stark kultur, där vår vision om att vara ”branschens bästa arbetsgivare” genomsyrar allt vi gör. Som del av en av Nordens största koncerner inom bemanning och rekrytering ingår vi i ett större sammanhang och har ett starkt varumärke, samtidigt som Jobzone Sverige präglas av entreprenörskap och laganda där vi hjälper varandra till framgång.

Nu letar vi efter fler att gilla!

Till vårt team i affärsområdet Event & Service söker vi en driven rekryterare som kommer att jobba med en av Jobzones största kunder. Du kommer ha en viktig roll i vårt team där vi hjälper varandra att bli framgångsrika.

Rekryterare

Du kommer att jobba med rekrytering av drivna montörer som ska byta elmätare runt om i Sverige. Arbetsvardagen och tempot kommer att vara omväxlande där vissa perioder är otroligt rekryteringsintensiva, medan andra innehåller mer introduktion och personaladministration. Montörerna anställs av Jobzone och hyrs sedan ut till vår kund. Projektet vi jobbar med sträcker sig flera år framåt och täcker olika geografiska områden i Sverige.

Hos oss kommer du få jobba med hela rekryteringsprocessen; annonsering enligt kravprofil, search och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att arbeta nära konsultchefen i teamet och avlasta med personaladministrativa uppgifter som t.ex. tidrapportering, boka boende för montörerna, hantera milersättning, traktamenten mm.

Vem är du?
För att passa för denna tjänst ser vi gärna att du redan nu har några års erfarenhet av bemanningsbranschen eller annan rekryteringsintensiv verksamhet. Som person är du aktiv, nyfiken och samtidigt mogen och tar ansvar för att alltid hålla hög kvalitet i de processer du jobbar med. Du förstår vikten av att leverera på utsatt tid och hålla en god dialog med både kund, konsulter och kandidater.

För att lyckas i rollen tror vi att det allra viktigaste är din vilja och ditt engagemang. Din drivkraft att alltid göra det lilla extra. Vi uppmuntrar kreativa idéer och vill ständigt förbättra oss i det vi gör. Därför tror vi att du är en person som uppskattar en dynamisk vardag och blomstrar lite extra i ett entreprenöriellt tillväxtföretag.

God kommunikation i tal och skrift är en förutsättning i tjänsten. Särskilt viktigt är att du kan formulera dig på ett bra sätt skriftligen vid exempelvis annonsskrivning och kommunikation med kunder. Du har även god datavana och har förmågan att strukturera ditt arbete.

Körkort B krävs då resor i tjänsten förekommer. 

Teamet
Vi, dina nya kollegor, har tillsammans många års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom olika yrkesområden, vi gillar att jobba tillsammans.
Vi kommer ge dig bra introduktion så du får en bra start på en förhoppningsvis lång resa tillsammans med oss.

Jobzone befinner sig i en mycket expansiv fas och här har du möjlighet att utveckla dig i den riktning du är intresserad av inom företaget när det kommer till rekrytering och bemanning.


Praktisk information

Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt huvudkontor beläget vid Globen. Resor inom landet för att introducera och följa upp uthyrda montörer förekommer. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad. Här jobbar vi även under devisen frihet efter ansvar.

Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti. För rekryteringen ansvarar Tove Ljungar. Eventuella frågor om tjänsten besvaras per mail: tove.ljungar@jobzone.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Varmt välkommen till Jobzone!

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-08-08

Ansök här!
Anställningsform
Provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/281

Publicerat
2021-07-09

Sista ansökningsdag
2021-08-08

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?