fbpx

Glassäljare till sommar pop up i Jönköping

GLASSÄLJARE SÖKES TILL SOMMAR POP UP I JÖNKÖPING

 

Will & the Elephant är en nystartad glassbutikskedja i pop-up format som slår upp portarna på flera håll i landet under april och maj. Företaget startades av medlemmar från Gröna Lund-familjen Lindgren som ägde och drev tivolit i 123 år.

 

Vi söker nu säsongspersonal på heltid och timanställning till vår enhet som slår upp portarna i mitten av maj och håller öppet till i början av september.

Arbetstiderna är:10.00 – 19.00,11.00 – 20.00 eller 14.00 – 19.00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema. Du måste kunna jobba en hel arbetsdag enligt skift. 

Vi söker 4 personer som är garanterade 34 timmar/vecka och 2 timmisar. 

Du måste kunna börja arbeta den 19:e maj och kunna arbeta morgonskift direkt.

 

Vi söker dig som älskar glass och människor (särskilt barn som du kommer att möta i mängder), är service minded, pålitlig och stresstålig. Som person är du glad och positiv och kan hantera högt tryck, men ändå möta våra kunder med ett leende. Erfarenhet av livsmedelshantering är ett plus, men inte nödvändigt. Svenska och engelska pratar du obehindrat.

 

Arbetsuppgifterna: kassahantering, beställning, avprickning, upplockning och försäljning av glass, kaffe och läsk, städning, servera kunder, hålla rent mm.

 

Välkommen med din ansökan senast den 27:e april. Skicka med ett CV, med foto och några rader om vem du är och varför du vill jobba med oss. Skriv ”Ansökan Jönköping” i kommentarsfältet.

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-10

Ansök här!
Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Antal lediga befattningar
6

Sysselsättningsgrad
4 månader

Ort
Jönköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/133

Publicerat
2021-04-29

Sista ansökningsdag
2021-05-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?