fbpx

Kreativ och orädd elektriker sökes till marint bolag i norra Stockholm

Kreativ och orädd elektriker sökes till marint bolag i norra Stockholm

Vår familjära kund i norra Stockholm söker en båtelektriker till en relativt nyligen uppstartad filial. Moderbolaget är väletablerade och erfarna, således kan du inte hitta en tryggare anställning än denna. Vidare tillhandahåller de alla möjliga tjänster inom det marina, allt från tekniska lösningar till reservdelar. Vår kund värderar attityd högst av allt och investerar mycket i sin personal.  Är du en lättlärd och flexibel lagspelare med ett intresse för det marina? I sådant fall har du hittat rätt

Om tjänsten

Denna tjänst kräver att du har erfarenhet inom industri- eller serviceelektronik och ett marint intresse. Arbetsuppgifterna är högst varierade men några vanligt förekommande är felsökning, reparationsarbete, reparation av elsystem som styr- och reglerutrustning samt arbete med generatorer och motorer.

Vår kund har ett eget IT-bolag och ligger långt fram vad gäller digitaliseringslösningar och erbjuder en modern arbetsplats och lägger stort fokus vid en god arbetsmiljö för alla sina anställda. Du som båtelektriker får vara med på en expansiv resa med denna organisation med en stor stabil koncern i ryggen.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker efter en person med ett marint intresse samt en orädd, positiv och nyfiken attityd. Vår kund ser sig själva som ett lag där dess olika dotterbolag är lagdelar, således är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter och förstår vikten av att tillhöra ett lag. Tjänsten innebär, som nämnt, diversifierade arbetsuppgifter och således bör du vara flexibel och lösningsorienterad i ditt arbete. Det kan förekomma arbete som kräver snabba beslut och därav bör du ha en mentalitet som är orädd och hands-on.

Krav

  • Erfarenhet av industri- eller serviceelektronik
  • Marint intresse
  • B-körkort
  • Lägst genomgått utbildning, El & Energiprogrammet med inriktning elteknik på gymnasienivå och har ett ECY-cert.
  • God svenska samt engelska i både tal och skrift

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning från SUA. Det vill säga du är svensk medborgare och ej återfinns i något straffregister.

Villkor och förmåner

  • En arbetsmiljö som ombesörjs av ett företag som förstår vikten av god arbetsmiljö
  • En möjlighet att få växa tillsammans med ett tryggt expansivt företag
  • Spännande och varierade uppdrag
  • Möjlighet till intern utveckling och avancemang inom företaget
  • Professionella kollegor med rätt attityd

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-09

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Vaxholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/243

Publicerat
2021-06-09

Sista ansökningsdag
2021-07-09

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?