fbpx

Lagerarbetare till Täby

Vi söker nu en driven och ansvarsfull lagerarbetare till kund i Täby.
Kunden är en helhetsleverantör inom sitt området och har cirka 2 miljoner användare av sina produkter i Norden.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar sedvanligt lagerarbete där det bland annat ingår plock/pack, montering och truckkörning med mera. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team på 2-3 som ansvarar för hela lagerverksamheten. Verksamheten är förpassad både inomhus och utomhus oavsett årstid då lastning och lossning av lastbilar och en del plock av produkterna sker utomhus.
Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att sedan erbjudas en anställning hos kunden.

Vem söker vi till denna tjänst
Vi söker dig som gillar att jobba i team där ni samarbetar och presterar tillsammans. Du ska vara ansvarsfull och visa ett stort engagemang till alla möjliga arbetsuppgifter och inte vara rädd för att smutsa ner fingrarna. Vi ser gärna att du trivs i en ledarskapsroll och kan ta stort ansvar på arbetsplatsen. Utöver detta har du ett teknikintresse och gärna erfarenhet av montering sedan tidigare. 
För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetstider
08:00 – 17:00

Krav
• Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Datavana
• B-körkort
• Avklarade gymnasieutbildning 
• God fysisk förmåga (du klarar av att göra tunga lyft)

Meriterande
• Truckkort B1 Motviktstruck
• Tillgång till egen bil 

Tillsättning
I början av mars, tjänsten är en hyrrekrytering där du först kommer att bli anställd som konsult hos Jobzone för att sedan bli anställd hos kund efter 6 månader.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-04-01

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Täby

Land
Sverige

Referensnummer
2021/20

Publicerat
2021-03-24

Sista ansökningsdag
2021-04-01

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?