fbpx

Lagermedarbetare till Tyresö

Lagermedarbetare till ett familjärt företag i Tyresö

Har du truckkörkort A2 samt B1 och erfarenhet av att köra truck? Vill du ha ett aktivt jobb med varierande lageruppgifter?  Just nu letar vi efter ett flertal duktig medarbetare till ett kul jobb med trevliga kollegor och en arbetsplats med en bra kultur.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad i Tyresö 15 minuter från centrala Stockholm.  Vår kund arbetar med att tillverka beslagsprodukter och har totalt 50 medarbetare placerade i Tyresö, Finland, Tyskland och Taiwan.  Det är ett mångkulturellt företag med stort fokus på medarbetarna och där balans mellan arbete och fritid värderas högt. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att få hantera varierande lagerarbete och köra en hel del truck. Arbetet utförs både enskilt och i grupp. För rätt person finns möjlighet till utveckling och även enklare produktion kan ingå. 

Vi söker dig som:

– Har truckkort A2 samt B1 och erfarenhet av att köra truck
– Har god fysik och kan utföra tunga lyft
– Pratar och skriver obehindrat på svenska

Det är även meriterande ifall du har erfarenhet och har arbetat i något logistiksystem tidigare.

Som person är du arbetsvillig och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du har en positiv inställning och samarbetar bra med kollegor.  

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, men självklart är rätt person på rätt plats viktigast för oss. 

 

Villkor och förmåner

Arbetstider: 07-16 mån-tors 07-14 alt 07-15 Fredagar.

Du kommer att till och börja med att vara anställd hos Jobzone och uthyrd till kund och därefter finns det stor möjlighet att gå över till anställning hos kund.  Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök därför redan idag! 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/374

Publicerat
2021-09-01

Sista ansökningsdag
2021-10-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?