fbpx

Magnifik Transportledare Västerås

Magnifik transportledare till Stål-industrin

Vi söker en transportledare för tunga vägtransporter som utifrån kluriga utmaningar kan lägga smarta planeringar för att skapa så hög effektivitet som möjligt. På avdelningen krävs en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt som man förändrar utifrån nya förutsättningar, har en levande planering och kontinuerlig kommunicerar med trafiken och kollegor.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team på transportavdelningen som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och som hela tiden strävar efter att bli bättre.
Teamet ansvarar för planeringen och ledningen av leveranser bestående av marknadens bredaste sortiment av stål- och plåtprodukter.
Arbetsplatsen har många avdelningar och du blir även en del av stort lag som tar hand om varandra och har kul tillsammans!

Arbetsuppgifter

Du kommer ytterst att planera och leda vägtransporter på ett sätt så att varor och gods når företagets kunder på ett så effektivt sätt som möjligt. I ditt dagliga arbete kommer du att ha kontakt med kollegor, kunder, externa partners och chaufförer mm. 
För att klara av dina arbetsuppgifter krävs att du har tillräcklig erfarenhet att enkelt kunna räkna på vikter, volymer och geografisk ordning. Självklart är du även en viktig del i att planera och leda inom ramen för god arbetsmiljö och att väg och arbetstidslagar kan följas av chaufförerna.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är tillräckligt relationsinriktad för att etablera smidiga kontaktvägar mellan alla dagliga intressenter av transporterna. Eftersom att du är ett nav i transporterna behöver du ha en god förmåga att kommunicera rätt saker och planera klokt vilket ställer höga krav på struktur.
Vidare ser vi att du som söker drivs av att skapa resultat och att du strävar mot att företaget ska kunna erbjuda sina kunder de bästa möjliga leveransupplevelserna.

Krav

– Antingen minst två års högskoleutbildning inom transport logistik eller arbetslivserfarenhet som motsvarar
– Minst ett års arbetslivserfarenhet inom transportplanering
– Goda kunskaper i Office-paketet
– God förmåga att hantera affärssystem
– Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
– Goda kunskaper i Engelska 

Meriterande

– Erfarenhet av transportplanering av stålprodukter
– Erfarenhet av CAPCargo

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/248

Publicerat
2021-06-10

Sista ansökningsdag
2021-07-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?