fbpx

Mångsidig Lastbilschaufför

Team Jobzone söker en lastbilschaufför!

Är du intresserad av att vara team Jobzones chaufför som inleder nya uppdrag hos våra kunder och vill utvecklas inom en härlig, varm och målfokuserad organisation? Nu söker vi en CE-chaufför som har kört eller vill köra det mesta inom transportbranschen.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att vara Jobzones första representant som utför dom uppdrag som kommer in inom transport. Du är den som med positivitet och god service anda utför kundens uppdrag enligt förväntningarna och lägger till det lilla extra. Du kommer att vara den avgörande delen i att vi uppfyller det vi lovat kund.

Arbetsuppgifter

Det kommer vara varierande uppgifter beroende på vilken kunden du kör för just den dagen. Din främsta uppgift är såklart att framföra din lastbil men du ska vara beredd på att vissa uppdrag är mer fysiska än andra, ibland innebär uppdraget en hel del arbete utomhus, på lite högre höjd eller med gods som är fryst. Leveransen kan t ex. vara till en butik eller byggarbetsplats, på vissa uppdrag hämtar du istället in olika produkter. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som verkligen trivs med att vara den som avgör om något ska bli succé och är beredd på att ge det lilla extra för att våra kunder ska få mer än förväntat. Du ska vara beredd på att med kort varsel hitta glädjen i att få hoppa på ett nytt uppdrag som du tidigare inte har utfört och göra det på allra bästa sätt. Du är morgonpigg och uthållig. Gillar att ha tät kontakt med dina chefer och kunder. Du trivs med att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

Krav

CE-kort

Giltigt YKB

Erfarenhet inom transportbranschen

Prata och skriva Svenska flytande

Arbeta varierande arbetstider 

Meriterande

ADR

Truckkort

Kört kran eller krokbil

Haft en roll som transportledare 

Ansök här

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Ansök här!
Anställningsform
Heltid/Deltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid/Deltid

Ort
Hela Östergötland

Land
Sverige

Referensnummer
2020/72

Publicerat
2020-11-04

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2020-12-31