fbpx

Maskinoperatör sökes till produktionen i Vallentuna

Maskinoperatör till produktion i Vallentuna 

Till en av våra kunder söker vi nu en maskinoperatör. Du kommer att jobba hos ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Lagkänsla är på hög nivå.  De har goda personalförmåner och det finns goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

 

Dina arbetsuppgifter är varierande men med återkommande moment. Som Maskinoperatör arbetar vid en produktionslinje, där dina uppgifter och ansvar bland annat är följande:

 • Överse produktionen vid din angivna produktionslinje
 • Ansvara för omställningar av maskiner
 • Se till att upprätthålla kvalitén på produkten
 • Packa produkten i lådor

Tjänsten ligger under dagskift vilket innebär att du arbetar mellan 06:42-16:15 måndag-Torsdag. 06,42-14,15 Fredag. Tjänsten kommer gå över till Kvällstid efter överenskommet datum 

 

I arbetet kommer du dokumenterar och läsa mycket på svenska men även engelska. Att tala och skriva svenska obehindrat är därmed ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. En stor fördel om du är tekniskt intresserad.

 

Vi söker dig som:

 • är nyfiken, lättlärd och har viljan att lära sig
 • är noggrann och har en god känsla för kvalité
 • kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvalitén
 • kan svenska obehindrat i tal och skrift

Du…

 • har en positiv attityd och framåtanda
 • gillar att samarbeta med andra
 • har ett intresse av hur maskiner fungerar och är bra på att meka

   

Vår kund producerar högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. De utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt sina kunders varumärken.

De sitter i Vallentuna där dom både har produktion och sitt lager. Kunden ligger cirka 5 minuters promenad från Vallentuna Centrum.

 

Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början kommer att vara anställd hos oss på Jobzone och bli uthyrd som konsult till kunden för att efter 6 månader erbjudas en anställning hos kunden.

 

Vi arbetare med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten tillsätts omgående. 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-06

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Vallentuna

Land
Sverige

Referensnummer
2021/376

Publicerat
2021-09-06

Sista ansökningsdag
2021-10-06

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?