fbpx

Maskinoperatör till väveri i Jordbro

Maskinoperatör till väveri i Jordbro

Är du tekniskt lagd och vill du arbeta i en tillverkande industri? Vi söker just nu en driven maskinoperatör för vår kunds räkning. Arbetet innefattar tillverkning av stålgaller för sortering av sand, grus och makadam

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i en vävstol och tillverka stålgaller från grunden.  I rollen som maskinoperatör som kommer du att få ansvara över din arbetsstation genom att förbereda vävstolen med inställningar utifrån arbetsorder. Efter förberedelserna är klara kommer du trä upp maskinen med ståltråd för att sedan påbörja vävningen.  I arbetet förkommer även en del kapning med vinkelslip samt truckkörning. 

Vem söker vi till denna tjänst?

För att trivas i rollen tror vi att du som person är noggrann och arbetar strukturerat. Du tycker om att ta ansvar och är van med att ta initiativ och arbeta självständigt. Samtidigt ska du vara duktig på att samarbeta och trivas med att arbeta i grupp. Vi ser att du har ett driv och en vilja att utvecklas dig själv men även verksamheten i stort.  Du kommer att få en ordentlig upplärning som kommer att ske tillsammans med handledare.

Krav

  • Erfarenhet av verkstadsarbete alternativt verkstadsteknisk utbildning
  • Du ska vara tekniskt kunnig 
  • Mycket god svenska i både tal och skrift
  • Truckkort – meriterande 
  • Erfarenhet inom industri är mycket meriterande
  • Svetskunskaper är meriterande.

 

Arbetstider

Måndag-torsdag 06:10-15:30 fredag 06:10-11:30.

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-30

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Haninge

Land
Sverige

Referensnummer
2021/180

Publicerat
2021-04-30

Sista ansökningsdag
2021-05-30

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?