fbpx

Montör sökes till Spånga

Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Spånga.

Vår kund är ett globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror inom hematologi, med inriktning till bland annat små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier. Du kommer att arbeta på ett företag med bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär montering av mätinstrument efter ritning, men även plocka och pack kan förekomma. Då detta är produkter som används för analyser inom vården är det extremt viktigt att man följer ritningarna till punkt och pricka för att det exempelvis inte ska leda till felaktiga resultat. Självklart kommer du att få utbildning i alla moment.

Vem söker vi till denna tjänst?

För det här jobbet krävs att du är:

  • Noggrann, närvarande och engagerad
  • Händigt lagd
  • Punktlig

Du måste kunna läsa och skriva obehindrat på svenska.

Meriterande:

  • Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av montering.
  • Engelska
  • Tidigare erfarenhet av lödning

Villkor

Arbetstider: Måndag – Fredag 07.00 – 15.45, övertid samt lördagar kan förekomma. 

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du till att börja med är anställd av Jobzone och uthyrd till kunden för att efter det gå över i anställning direkt hos kunden.

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-04-09

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Spånga

Land
Sverige

Referensnummer
2021/84

Publicerat
2021-03-17

Sista ansökningsdag
2021-04-09

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?