fbpx

Nattjobb under Hösten

Vår Kund
Är ett företag som löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. De hjälper till med allt från e-handel till läkemedelstransporter. De hanterar paket, bud och gods, och kan också lagerhålla sina kunders varor. De har sitt lager beläget i Hägersten.

Arbetstider
Du kommer arbeta nattetid med minst 4 timmar 03.00-07.00,mertid kan förekomma för att hinna klart med produktionen, så vi ser gärna att du kan vara flexibel med arbetstider och kan arbeta minst 3 pass i veckan. Under Black friday kan det behövas varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med sortering av paket som ska placeras på burar, samt tömma burar. Arbetet är fysiskt och i högt tempo, med andra ord är det viktigt att du känner att du kan och vill jobba med ett fysiskt arbete.

Krav
• Annan huvudsaklig sysselsättning på 50% (ex studier på högskola/universitet eller har ett deltidsjobb där du vill fylla på med tid).
• B-körkort och egen bil (då det är svårt att ta sig kommunalt)
• Utdrag ur belastningsregistret.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av lagerarbete
För jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande, men självklart är det i första hand rätt person på rätt plats som gäller.

Tillsättning
Omgående.

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Ansök här!
Anställningsform
Säsongsanställning

Anställningens omfattning
Deltid

Antal lediga befattningar
8

Sysselsättningsgrad
50%

Ort
Hägersten

Land
Sverige

Referensnummer
2021/380

Publicerat
2021-09-08

Sista ansökningsdag
2021-12-31

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?