fbpx

Operatör med traversvana till smältverksindustrin i Hallstahammar

Vill du jobba i en flexibel roll inom industrin i Hallstahammar?

Vi söker just nu för kunds räkning en riktigt vass operatör med traversvana för omgående start i Hallstahammar.
Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

Om tjänsten

Arbetsplatsen är belägen på en större industri i Hallstahammar och tjänsten börjar omgående.

Arbetsuppgifter

Dina primära uppgifter kommer att vara på företagets smältverksavdelning där du bland annat kommer vara delaktig av att bygga skänkar samt körning med travers. Då det finns olika arbetsmoment inom hela arbetsplatsen så är det viktigt att du är flexibel och inte är rädd att hoppa mellan olika avdelningar.

Vem söker vi till denna tjänst?

Här söker vi en person som kan jobba självständigt men som även har känsla och förståelse för att man även befinner sig i ett arbetslag. Du har ett högt säkerhetstänk och en hög personlig mognad. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är det bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se vad som behöver göras. Du skall vara driven och ha viljan att skapa förbättringar och se lösningar för att kunna få dessa igenom med närmsta chef på platsen. 

Krav

  • Traverskort
  • Erfarenhet från tidigare industriarbete
  • Erfarenhet av traverskörning
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Kört hytt travers
  • Innehar körkort och bil då

Arbetstider

  • 3-skift (Natt, kväll och dagtid)

Om anställningen

Du kommer bli anställd av oss på Jobzone men vara placerad ute hos vår kund i Hallstahammar. Anställningen börjar med en 6-månaders visstidsanställning som sedan går över till en tillsvidareanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte och sök tjänsten redan idag!

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Ansök här!
Anställningsform
Provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/247

Publicerat
2021-06-10

Sista ansökningsdag
2021-07-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?