fbpx

Positiv snickare till Jönköping

 

Snickare med eller utan yrkesbevis

Just nu söker vi för kundsräkning en engagerad och yrkesskicklig snickare/träarbetare. Vi söker i första hand dig som är lojal mot din arbetsgivare, noggrann, pålitlig, social samt har viljan att lära dig mer och är lösningsorienterad.

Du bör också ha god fysik då arbetet kräver en del tunga lyft. Arbetsuppgifterna är varierande, så vi söker dig som har breda kunskaper i branschen.

Krav:

  • Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Däremot ställer vi krav på utbildning eller tidigare erfarenhet (Träarbetare/Snickare)
  • Språk: Svenska (meriterande)
  • körkort B

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-25

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Jönköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/357

Publicerat
2021-08-25

Sista ansökningsdag
2021-09-25

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?