fbpx

Produktionsmedarbetare till glasproduktion i Jordbro

Produktionsmedarbetare till glasproduktion i Jordbro

Vill du vara med och bidra till ett företag som satsar framåt och har som mål att vara Sveriges mest hållbara glasleverantör? Är du driven och intresserad av att få lära dig nya saker och bygga på dina redan befintliga arbetslivserfarenheter inom produktion? Då kommer du trivas bra hos vår kund.

Om tjänsten

Hos vår kund finns en mycket modern och flexibel anläggning med allt från skärbord, CNC-maskiner, lackning av glas, härdugn och isolerglastillverkning. Det innebär att de kan erbjuda stockholmsregionen närproducerade glasprodukter som inredningsglas, speglar, säkerhetsglas, isolerglas och mycket mer.  Fabriken drivs enbart på förnyelsebara energikällor och hållbarhet är något som står i fokus.

Arbetsuppgifter

Du kommer att i ditt arbete tillverka isolerglas och säkerhetsglas. Arbetet är uppdelat i olika stationer där du kommer att få hantera olika typer av maskiner för att bland annat skära, härda, laminera och lackera glas. Arbetat ställer krav på hög noggrannhet, säkerhet samt kvalitetsmedvetande. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som är driven och som vill lära dig nya saker och inte är rädd för att hugga i. Du har en god samarbetsförmåga men jobbar även bra självständigt och har ett driv att vilja prestera. Som person är du social, strukturerad, lösningsorienterad, prestigelös och kan anpassa dig till olika situationer.  Glas är ett fantastiskt spännande med även farligt material vilket betyder att vi lägger stor vikt i din förmåga att kommunicera på svenska.  

Krav

  • Erfarenhet av produktion – meriterande glasproduktion
  • Mycket god svenska i både tal och skrift
  • God fysik, då du kommer arbeta mycket med kroppen

 

Arbetstider

  • Vardagar: 07:00 – 16:00 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-25

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Haninge

Land
Sverige

Referensnummer
2021/355

Publicerat
2021-08-25

Sista ansökningsdag
2021-09-25

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?