fbpx

Rivning & Saneringstekniker

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver flera engagerade och yrkesskickliga rivnings- & saneringstekniker till uppdrag i Norrköping med omnejd. I arbetet som rivning- & saneringstekniker arbetar du dagligen ute i fält hos byggarbetsplatser, industrier och privathushåll. Vanligt förekommande uppdrag är exempelvis rivning efter brand och fuktskador.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där du bör vara öppen, driven, social och ansvarsfull. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. God fysik är en absolut förutsättning då arbetet stundtals är tungt och kräver uthållighet.

Krav

– Körkort och tillgång till egen bil

– Behärska svenska i tal och i skrift

– Minst 2 referenser från tidigare arbetsgivare

 

Meriterande

– Asbestutbildning

– Tidigare erfarenhet av byggbranschen

 

Övrig information

Du kommer att bli anställd på Jobzone och arbeta på uppdrag hos vår kund. 

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-06-12

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Norrköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/202

Publicerat
2021-05-12

Sista ansökningsdag
2021-06-12

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?