fbpx

Rutinerad tekniker inom inbrottslarm och passersystem

Rutinerad tekniker inom inbrottslarm och passersystem sökes till ett framgångsrikt larmföretag i norra Stockholm. 

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Servicetekniker hos vår kund nedan!

Om tjänsten

Vår kund har framgångsrikt varit verksamma inom larmbranschen i över 20 år. Idag är man ett starkt team bestående av ett 30-tal anställda. För att möta kunders efterfrågan så behöver man nu förstärka teamet ytterligare och söker nu en rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm och passersystem. Du kommer arbeta med service-/ och underhållsuppdrag med mycket kundkontakt,  men tjänsten kommer även initialt innefatta installation och driftsättning av inbrottslarm och passersystem. 

I rollen kommer du bli en rådgivare/vägledare för kunderna kring hur de bäst tar hand om-/ och uppgraderar sitt skydd som en naturlig del av kundkontakten.

Om kunden

Vårt kundföretag är en arbetsplats där man trivs att jobba på. Bra support från inhouse-funktioner och trevliga kollegor ute på fält. Med närvarande ledarskap är alla medarbetare delaktiga och uppfyller kunderna förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation. Ett företag som ger sina anställda möjlighet att växa inom företaget. Detta är en arbetsplats som man blir kvar i över tid!

Vem söker vi till denna tjänst?

Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter en stor social kompetens kommer du passa bra på företaget och i rollen som larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo med stort driv, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas. Om du även har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som Servicetekniker.

Kundens huvudkontor ligger i Kista, men då du till stor del planerar upp dina dagar självständigt och utgår ifrån ditt hem spelar det mindre roll vart i Stockholm du bor. Möjlighet till tjänstebil eller servicebil finns så snart man visat sig vara en långsiktig kollega som är med och bidrar till företagets goda anseende och fortsatta utveckling. 

Eftersom det finns många leverantörer av inbrottslarm på marknaden ser vi att du har erfarenhet av flera fabrikat. Specificera gärna vilka i din ansökan vilka system du har erfarenhet av.

Målsättning är att start sker i augusti månad efter semesterperioden, men möjlighet finns till omgående start för rätt kandidat.  

Krav

  • El-certifikat (är du certifierad inom inbrott är det mycket meriterande)
  • minst 4-5 års erfarenhet med inbrottslarm
  • B-körkort
  • Ostraffad, prövning görs före anställning

Villkor och förmåner

Vi erbjuder dig:

  • Tjänstebil eller Servicebil
  • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  • Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa kundfrågor och serviceuppdrag

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2021/222

Publicerat
2021-08-18

Sista ansökningsdag
2021-09-30

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?