fbpx

Säljare till Jobzone Stockholm, Team Logistik

På Jobzone Logistik i Stockholm, befinner vi oss i en stark tillväxtfas och vi söker dig som vill vara med och driva oss mot nya höjder. Du kommer ingå i ett team där prestigelöshet och samarbete är viktigt. Det är högt i tak och vi stödjer varandra både i framgång och motgång.

Om tjänsten

Att jobba som säljare på Jobzone innebär i korthet att du identifierar eventuella personalbehov hos nya och befintliga företagskunder samt ansvarar för att sälja in Jobzones tjänster inom bemanning och rekrytering. För varje affär du tar hem hjälper du våra kunder att växa, samtidigt som du bidrar till arbetsmöjligheter för arbetssökanden.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar, där du själv planerar dina dagar. Du sätter upp mål som bidrar till din egen utveckling inom din försäljning och för att nå goda resultat. Självklart med stöd och riktlinjer från chef, säljcoacher, system och inte minst dina kollegor.

Du har ansvar för att skriva offerter och avtal vilket gör att du måste ha en väl utvecklad förmåga att räkna på både mindre och stora affärer. Du kommer också ha ett nära samarbete med konsultchef och rekryterare, där vi gemensamt arbetar för att i slutänden nå det bästa resultatet.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift som säljare hos Jobzone innebär att du bygger och utvecklar dina egna kundrelationer. Till att börja med handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, men allt eftersom, mer djupare samarbeten och mer komplexa affärer samt eget kundansvar.

Exempel på en vanlig dag som säljare hos oss innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet. Då du kommer ingå i Team logistik är huvudfokus på kunder inom logistikbranschen (Transport och Lager).

Vem söker vi till denna tjänst?

Du är en person som mår bäst när du lyckas, du når och ofta överträffar de uppsatta målen – både genom egen insats och passion men också i nära samarbete med dina kollegor. Du pushar dig ständigt till att nå längre, med en inre drivkraft för att ta dig över hinder, så länge du vet att det lönar sig. Du vet att det är i mötet med kunden som framgår sker. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som säljare.

Vi söker dig som

 • Har tidigare säljerfarenhet, gärna med bemanning och rekryteringstjänster eller med en bakgrund inom transport och lager
 • Du är orädd och vågar utmana dig själv.
 • Du är målinriktad och beredd att kämpa för att nå dina mål
 • Du är ansvarstagande och arbetar med hög kvalitet
 • Har en god affärsförståelse och viljan att skapa goda och hållbara kundrelationer
 • Är bra på att lyssna och förstå andra människor
 • Är medveten om både dina styrkor och svagheter
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i Svenska och grundläggande kunskaper i Engelska
 • Du har en god datorvana och har lätt att hantera CRM-system

Meriterande

 • Om du har du arbetat i Intelliplan, Oneflow och Upsales.
 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande

Villkor och förmåner

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månader provanställning
 • Fast månadslön samt del i vårt bonussytem efter en provanställning på 6 månader
 • Tjänsten utgår från vårt kontor vid Globen
 • Möjlighet till tjänstebil enligt uppsatt bilpolicy
 • Friskvårdsbidrag
 • Försäkring och pension enligt kollektivavtal

Känner du att just du skulle kunna bidra till Jobzones framgångar i denna roll? Vill du jobba med ett härligt gäng med stark gemenskap och högt i tak? Tveka inte att söka redan nu, för tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök här

Tipsa någon om denna sida:

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-01-29

Ansök här!
Anställningsform
Heltid

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid

Ort
Stockholm

Land
Sverige

Referensnummer
2020/91

Publicerat
2020-12-07

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2021-01-29

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?