fbpx

Serviceinriktad administratör

Serviceinriktad administratör till branschledande företag inom Stålindustrin.

T.ex. Är du intresserad av att administrera inkommande ordrar, hjälpa till med utvecklingsarbete och samarbeta kollegor i ett tight team? Varmt välkommen att utvecklas inom en härlig, varm och målfokuserad organisation. Just nu söker Jobzone en administratör för omgående anställning hos vår kund belägen i Västerås.

Arbetsuppgifter

Du kommer att växla mellan att administrera inkommande ordrar tillsammans med kollegor. Detta altanernas med att hjälpa kollegor inom den egna avdelningen men även andra avdelningar med spridda arbetsuppgifter. 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som snabbt kan växla mellan att hyperfokusera på monoton administration och att hjälpa till med andra arbetsuppgifter både inom den egna avdelningen och andra avdelningar på företaget.

Krav

Någon form av bakgrund inom service och administration
Flytande svenska i tal och skrift
Behärska engelska i tal och skrift

 

 

Varmt välkommen att söka tjänsten!

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Ansök här!
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/266

Publicerat
2021-06-24

Sista ansökningsdag
2021-07-10

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?