fbpx

Skiftgående industrimedarbetare med travers- och hjullastarvana

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta inom en industri som tillverkar kolprodukter och legeringar. Uppgifterna är bl.a. truckkörning och agera maskinoperatör.

Arbetstider 
2-skift (Dag- och kvällstid) mellan måndag och fredag.

Krav
Du kommer att jobba i ett team som skapar framgång för varandra. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra. 

Meriterande 

  • Traverskort
  • Hjullastarkort (C2)
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Tillsättning 
Tillsättning kommer att ske någon gång under hösten 2021.

Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Om Jobzone Västerås 
Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning. 

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-08-19

Ansök här!
Anställningsform
Provanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Västerås

Land
Sverige

Referensnummer
2021/296

Publicerat
2021-07-19

Sista ansökningsdag
2021-08-19

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?