fbpx

Snickare med yrkesbevis

Välkommen till Jobzone, ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag!

Affärsområdet Bygg och Anläggning i Östergötland har fått ett ärande uppdrag att hjälpa och rekrytera ett antal nya medarbetare till ett av de mest framgångsrika byggföretag i regionen. Kunden jobbar inom såväl nyproduktion, ombyggnation, renoveringar som byggservice.

Vem söker vi?

För denna rekrytering söker vi träarbetare med yrkesbevis. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du som söker är självständig snickare med bred kompetens inom yrket. Projekten varierar i längd och omfattning. Det är därför viktigt att du är van vid att bedriva jobbet självständigt både i små och stora arbetslag samt att du trivs med omväxlande miljöer och arbetsuppgifter. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där din och dina kollegors säkerhet står i centrum.

Krav
– Yrkesbevis 
– Körkort och tillgång till egen bil
– Behärskar svenska i tal och i skrift
– Minst 2 referenser

Meriterande
– Branschkurser såsom: Liftutbildning, Säkra lyft, Fallskyddsutbildning m m.
– Engelska i tal

Övrig information
Vi är medlem i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet på din anställning.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-23

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
40tim/vecka

Ort
Norrköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/352

Publicerat
2021-08-23

Sista ansökningsdag
2021-09-23

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?