fbpx

Snickare och ny på arbetsmarknaden?

Har du gått bygglinje med inriktning snickare och söker jobb? Välkommen med din jobbansökan!

Som anställd hos oss hyrs du ut till spännande projekt hos väletablerade byggföretag i Linköping med omnejd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir vanligt förekommande snickararbetsuppgifter såsom gipsa, regla, dörr- och fönstermontage med mera.

Att jobba på ett bemanningsföretag är en bra start i yrkeslivet. Du får prova att jobba på olika byggföretag med varierande projekt vilket ger dig en bra möjlighet att bredda dina färdigheter och få erfarenhet. Att få jobba på flera företag ger dig dessutom en ypperlig möjlighet att marknadsföra dig som nybliven snickare och skaffa nya branschkontakter. Inte sällan leder en anställning hos oss till rekrytering hos kund.

Vi söker dig som tar första steget i ditt nya yrke som snickare. Du är nyfiken, lyhörd och öppen att lära dig mer av de mer erfarna kollegor som vill hjälpa dig i din yrkesmässiga utveckling.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet för din anställning. Saknar du lärlingstimmar så går det bra att tillgodoräkna anställningstiden hos oss till din lärlingstid.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
40tim/vecka

Ort
Linköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/251

Publicerat
2021-06-12

Sista ansökningsdag
2021-07-12

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?