fbpx

Snickare till modulhustillverkning

Välkommen till Jobzone, ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag!

Affärsområdet Bygg och Anläggning i Syd har fått det ärade uppdraget att bistå med personal till ett av regionens ledande företag inom modulhustillverkning beläget i det småländska höglandet.

Jobbet med modulhustillverkning kan innebära bland annat tillverkning av tak, golv och väggelement samt montagejobb i fabriksmiljö.

För att trivas med uppdraget är det viktigt att du har en bred erfarenhet av diverse arbetsmoment inom snickeri samt god vana av ritningsläsning. Vi ser gärna att du har minst 5 års yrkeslivserfarenhet av snickeriarbeten.

Utöver yrkeskunskap lägger vi stor vikt på din personlighet. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är lösningsorienterad och har ambitionen att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där kvalité går hand i hand med din och andras säkerhet.  

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-11-08

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
40tim/vecka

Ort
Aneby

Land
Sverige

Referensnummer
2021/421

Publicerat
2021-10-08

Sista ansökningsdag
2021-11-08

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?