fbpx

Snickare till uppdrag i Norrköping med omnejd

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver flera engagerade och yrkesskickliga träarbetare till uppdrag i Norrköping med omnejd. Våra kunder är väletablerade byggföretag som arbetar med ny-, om- och tillbyggnationer. 

Vi söker dig som har bred kunskap och erfarenhet av denna typ av jobb. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där du bör vara öppen, driven, social och ansvarsfull. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Krav

– Yrkesbevis eller motsvarande dokumenterad erfarenhet

– Minst 3 års branscherfarenhet

– Körkort och tillgång till egen bil

– Behärska svenska i tal och i skrift

– Minst 2 referenser

 

Meriterande

– Branschkurser såsom: Liftutbildning, Säkra lyft, Fallskyddsutbildning m m.

– Engelska i tal

 

Övrig information

Du kommer att bli anställd på Jobzone och arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi är medlem i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet på din anställning.

Ansök tjänsten redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-05-17

Ansök här!
Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning
Heltid

Antal lediga befattningar
6

Sysselsättningsgrad
40tim/vecka

Ort
Norrköping

Land
Sverige

Referensnummer
2021/151

Publicerat
2021-04-17

Sista ansökningsdag
2021-05-17

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?